Over ons

Over ons

Wij zijn Herman en Nicole Rongen. Wij zijn B&B Panorama Sousberg en appartementen en willen ons kort aan jullie voorstellen.

Herman is geboren en getogen in het Noord Limburgse kerkdorpje aan de maas Blitterswijck (Gemeente Venray) waar hij samen met zijn twee broers meer dan 30 jaar een boomkwekerij heeft gerund.

Nicole is geboren in Amstenrade, een klein plaatsje op 20 km afstand van Schin op Geul.

Wij hebben elkaar in 2005 leren kennen en zijn niet lang daarna samen in Blitterswijck gaan wonen. Omdat haar hart altijd in het zuiden is gebleven, heeft zij haar baan nooit kunnen opgeven en pendelde zij 10 jaar lang dagelijks tussen Geleen en Blitterswijck op en neer.

Vanaf het begin van onze relatie was het onze droom om ooit samen een B&B te beginnen en daarom vonden we het in 2015 de hoogste tijd om het roer om te gooien…. Het was daarnaast de kans voor Nicole om weer terug te keren naar het prachtige Zuid Limburg.

We wonen nu al heel wat jaren in het fantastische dorpje Schin op Geul op een prachtige locatie onder aan de Sousberg en voelen ons inmiddels helemaal thuis. In de tussentijd hebben we in onze B&B vele lieve gasten mogen begroeten uit binnen- en buitenland.

Vanaf oktober 2021 hebben wij het roer opnieuw omgegooid en is onze B&B uitgebreid met een aantal prachtig gelegen appartementen aan de Valkenburgerweg 136 C. Deze beschikken eveneens over een schitterend uitzicht op de Keutenberg en de Sousberg. Onze nieuwe naam is Panorama Sousberg B&B en appartementen

Tevens is het mogelijk onze gehele B&B als vakantiewoning te huren tot max 18 personen. Naast alle B&B kamers krijg  je dan de beschikking over de gehele woning incl. ontbijtruimte, terrassen, woonkamer en keuken. Onze woning heeft in totaal 7 badkamers en 9 slaapkamers.

Wij hopen u binnenkort op een van deze locaties te mogen begroeten. Meer info volgt via: www.panoramasousberg.nl

Liefs uit Schin op Geul

Herman en Nicole