Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
86 berichten.
freddy en leny Uiterwijkwinkel freddy en leny Uiterwijkwinkel schreef op 22 november 2015
Wij hebben op 21-11-2015 hier een overnachting gedaan wij werden super vriendelijk ontvangen met een vers gezet kopje koffie. de kamer was prima voor elkaar en we waren de eerste slapers op het nieuwe bed. Prachtig uitzicht op de sousberg tijdens het goed verzorgde ontbijt. Voor ons is dit zeker een aanrader als u ooit naar valkenburg gaat en een b&b zoekt om te overnachten .
Wij hebben op 21-11-2015 hier een overnachting gedaan
wij werden super vriendelijk ontvangen met een vers gezet kopje koffie.
de kamer was prima voor elkaar en we waren de eerste slapers op het nieuwe bed.
Prachtig uitzicht op de sousberg tijdens het goed verzorgde ontbijt.
Voor ons is dit zeker een aanrader als u ooit naar valkenburg gaat en een b&b zoekt om te overnachten .... Sluiten
Leon en Jolande Le Haen Leon en Jolande Le Haen schreef op 11 november 2015
Hoi Herman en Nicole, We hebben het prima gehad afgelopen weekend. Jullie zijn niet alleen waardige opvolgers van Leonie, maar voegen bovendien jullie eigen stijl toe. Prettige, open ontvangst, heerlijk verzorgd en de accommodatie is prima. Zeker weten dat jullie ons weer gaan zien. Tot dan, Léon en Jolande
Hoi Herman en Nicole,

We hebben het prima gehad afgelopen weekend. Jullie zijn niet alleen waardige opvolgers van Leonie, maar voegen bovendien jullie eigen stijl toe. Prettige, open ontvangst, heerlijk verzorgd en de accommodatie is prima. Zeker weten dat jullie ons weer gaan zien.

Tot dan, Léon en Jolande... Sluiten
JanHendrik en Jenny JanHendrik en Jenny schreef op 9 november 2015
Wij zijn gastvrij ontvangen je voelt je meteen thuis bij jullie. De matrassen liggen heerlijk, de douche is goed en het ontbijt is heerlijk. En ja de locatie is natuurlijk top vooral voor fietsers en wandelaars. Wat een uitzicht en een heerlijk terras waar je zo vanuit je kamer op staat. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie net overgenomen b&b het komt helemaal goed ,jullie zijn gedreven en hebben er zin in. Wij komen zeker een keer terug.
Wij zijn gastvrij ontvangen je voelt je meteen thuis bij jullie. De matrassen liggen heerlijk, de douche is goed en het ontbijt is heerlijk. En ja de locatie is natuurlijk top vooral voor fietsers en wandelaars. Wat een uitzicht en een heerlijk terras waar je zo vanuit je kamer op staat. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie net overgenomen b&b het komt helemaal goed ,jullie zijn gedreven en hebben er zin in. Wij komen zeker een keer terug.... Sluiten
Herman en Nicole Herman en Nicole schreef op 2 november 2015
Rob en Dorothe, Hartelijk dank voor jullie positieve reactie. Wij vonden het fijn dat jullie onze gasten waren. Graag tot ziens in het Limburgse Heuvelland.
Rob en Dorothe, Hartelijk dank voor jullie positieve reactie. Wij vonden het fijn dat jullie onze gasten waren. Graag tot ziens in het Limburgse Heuvelland.... Sluiten
D.hazenberg D.hazenberg schreef op 1 november 2015
Een persoonlijk en fijne ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai, heerlijk! Prachtig uitzicht, goede bedden en een heerlijk ontbijt. Vanuit de kamer kun je zo naar buiten lekker in de zon zitten! Nicole en Herman zijn net gestart met deze B&B en hebben er erg veel zin in! Fijne gastvrouw en heer. We komen zeker nog eens terug!
Een persoonlijk en fijne ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai, heerlijk! Prachtig uitzicht, goede bedden en een heerlijk ontbijt. Vanuit de kamer kun je zo naar buiten lekker in de zon zitten!
Nicole en Herman zijn net gestart met deze B&B en hebben er erg veel zin in! Fijne gastvrouw en heer. We komen zeker nog eens terug!... Sluiten
Mark en Mieke Mark en Mieke schreef op 25 oktober 2015
Geweldig uitzicht. Goed verzocht ontbijt. Voor herhaling vatbaar.
Geweldig uitzicht. Goed verzocht ontbijt. Voor herhaling vatbaar.... Sluiten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.