Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
86 berichten.
Gerrit en Jannie Gerrit en Jannie schreef op 27 november 2016
Beste Herman en Nicole voor de 2de keer dit jaar bij jullie gelogeerd. Het was weer op en top. Gastvrij zijn jullie zondermeer en willen de gasten hoe dan ook naar de zin maken. Het ontbijt is zeer goed en uitgebreid. De kamers zijn uitstekend en voorzien van alle gemakken. Wij komen zeker terug. Een gastenverblijf om aan te raden aan een ieder.
Beste Herman en Nicole voor de 2de keer dit jaar bij jullie gelogeerd. Het was weer op en top.
Gastvrij zijn jullie zondermeer en willen de gasten hoe dan ook naar de zin maken. Het ontbijt is zeer goed en uitgebreid. De kamers zijn uitstekend en voorzien van alle gemakken.
Wij komen zeker terug.
Een gastenverblijf om aan te raden aan een ieder.... Sluiten
Gerrit en Jannie Gerrit en Jannie schreef op 27 november 2016
Beste Herman en Nicole voor de 2de keer dit jaar bij jullie gelogeerd. Het was weer op en top. Gastvrij zijn jullie zondermeer en willen de gasten hoe dan ook naar de zin maken. Het ontbijt is zeer goed en uitgebreid. De kamers zijn uitstekend en voorzien van alle gemakken. Wij komen zeker terug. Een gastenverblijf om aan te raden aan een ieder.
Beste Herman en Nicole voor de 2de keer dit jaar bij jullie gelogeerd. Het was weer op en top.
Gastvrij zijn jullie zondermeer en willen de gasten hoe dan ook naar de zin maken. Het ontbijt is zeer goed en uitgebreid. De kamers zijn uitstekend en voorzien van alle gemakken.
Wij komen zeker terug.
Een gastenverblijf om aan te raden aan een ieder.... Sluiten
Koos en Femmy & Arend en Gea Koos en Femmy & Arend en Gea schreef op 21 oktober 2016
Hallo Herman en Nicole, We zaten achter de computer onze foto’s te bekijken die we tijdens ons verblijf in juni bij jullie gemaakt hebben. Daardoor realiseerden ons weer dat we toen een hele toffe week hebben gehad. Dat komt zeker mede door jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. De locatie van jullie B&B werkt natuurlijk ook mee, een prachtige locatie. We hebben met ons vieren heerlijk in de omgeving kunnen wandelen en fietsen. We hopen dat jullie deze B&B op deze manier nog jaren kunnen voortzetten. De kamers waren heel netjes en verzorgd. Al met al niets mis mee. Nogmaals een laat bedankje langs deze weg van ons allen. Groetjes, Koos, Femmy, Gea en Arend
Hallo Herman en Nicole,

We zaten achter de computer onze foto’s te bekijken die we tijdens ons verblijf in juni bij jullie gemaakt hebben. Daardoor realiseerden ons weer dat we toen een hele toffe week hebben gehad. Dat komt zeker mede door jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. De locatie van jullie B&B werkt natuurlijk ook mee, een prachtige locatie. We hebben met ons vieren heerlijk in de omgeving kunnen wandelen en fietsen. We hopen dat jullie deze B&B op deze manier nog jaren kunnen voortzetten. De kamers waren heel netjes en verzorgd. Al met al niets mis mee.

Nogmaals een laat bedankje langs deze weg van ons allen.

Groetjes,
Koos, Femmy, Gea en Arend... Sluiten
Jan Gusta Jan Gusta schreef op 18 september 2016
Hoi Herman en Nicole. Wij hebben het heel fijn gehad in jullie B&B, En wat was het goed verzorgd. Het uitzicht was prachtig. Groetjes uit tilburg.
Hoi Herman en Nicole.
Wij hebben het heel fijn gehad in jullie B&B,
En wat was het goed verzorgd.
Het uitzicht was prachtig.
Groetjes uit tilburg.... Sluiten
Henk Ruiterkamp Henk Ruiterkamp schreef op 5 september 2016
Dank voor jullie geweldige gastvrijheid! Ik heb afgelopen weekend heerlijk genoten, Ik kom zekers is terug
Dank voor jullie geweldige gastvrijheid!
Ik heb afgelopen weekend heerlijk genoten,
Ik kom zekers is terug... Sluiten
José en Ben Burgers José en Ben Burgers schreef op 19 augustus 2016
Voor ons was dit de 1e keer in een Bed and Breakfast. De keuze voor Panorama Sousberg maakten we op basis van de foto's en de omschrijvingen en reviews op de website. De verwachtingen die we ervan hadden zijn absoluut realiteit geworden. De kamer was prima en schoon, Herman zorgde iedere ochtend voor een verzorgd ontbijt die we dankzij het goede weer op het ruime balkon naast de ontbijtruimte konden nuttigen. In de ontbijtruimte zelf stond een koeling met allerlei dranken en ook de ruimte zelf was smaakvol ingericht. 's Avonds lekker buiten gezeten voor onze kamer, met een heerlijk uitzicht. Herman en Nicole, wij vinden jullie B&B een aanrader voor iedereen en bedanken voor de gastvrije en aangename sfeer!!
Voor ons was dit de 1e keer in een Bed and Breakfast.
De keuze voor Panorama Sousberg maakten we op basis van de foto's en de omschrijvingen en reviews op de website.
De verwachtingen die we ervan hadden zijn absoluut realiteit geworden.
De kamer was prima en schoon, Herman zorgde iedere ochtend voor een verzorgd ontbijt die we dankzij het goede weer op het ruime balkon naast de ontbijtruimte konden nuttigen. In de ontbijtruimte zelf stond een koeling met allerlei dranken en ook de ruimte zelf was smaakvol ingericht.
's Avonds lekker buiten gezeten voor onze kamer, met een heerlijk uitzicht.
Herman en Nicole, wij vinden jullie B&B een aanrader voor iedereen en bedanken voor de gastvrije en aangename sfeer!!... Sluiten
familie Franssen familie Franssen schreef op 11 augustus 2016
Herman en Nicole, wat hebben jullie een mooie stekje gevonden met een geweldig uitzicht. we hebben genoten van jullie gastvrijheid en gezellige accommodatie. en wat was het een gezellig en mooie feest......
Herman en Nicole,
wat hebben jullie een mooie stekje gevonden met een geweldig uitzicht.
we hebben genoten van jullie gastvrijheid en gezellige accommodatie.
en wat was het een gezellig en mooie feest......... Sluiten
Hanny Gooren-Franssen Hanny Gooren-Franssen schreef op 10 augustus 2016
Wat een geweldige locatie. Alles was super, de kamers, het ontbijt maar ook zeker de service van Nicole en Herman. Wij hebben met de hele familie een super fijn weekend bij jullie gehad. Mede dankzij jullie hebben we een prachtige bruiloft gehad van Lennart en Lizzy. HARTSTIKKE bedankt.
Wat een geweldige locatie. Alles was super, de kamers, het ontbijt maar ook zeker de service van Nicole en Herman.
Wij hebben met de hele familie een super fijn weekend bij jullie gehad. Mede dankzij jullie hebben we een prachtige bruiloft gehad van Lennart en Lizzy. HARTSTIKKE bedankt.... Sluiten
Mart en Ine Brokke Mart en Ine Brokke schreef op 6 augustus 2016
We hebben heerlijk genoten van 3 daagjes bij B&B Panorama Sousberg in Schin op Geul. Een prachtige omgeving om even helemaal tot rust te komen.Bij aankomst een warm en hartelijk ontvangst. Een prachtige gezellige kamer. En smorgens een heerlijk zeer uitgebreid ontbijt. Echt een aanrader voor iedereen.
We hebben heerlijk genoten van 3 daagjes bij B&B Panorama Sousberg in Schin op Geul. Een prachtige omgeving om even helemaal tot rust te komen.Bij aankomst een warm en hartelijk ontvangst. Een prachtige gezellige kamer. En smorgens een heerlijk zeer uitgebreid ontbijt. Echt een aanrader voor iedereen.... Sluiten
fam.Voois fam.Voois schreef op 8 juni 2016
Beste Herman en Nicole Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid . De kamer was prachtig en super schoon het uitzicht adembenemend en het ontbijt overheerlijk. De B&B ligt dicht bij het bruisende centrum van Valkenburg en is goed te bereiken te voet maar ook met het openbaar vervoer dat voor de deur stopt. Wij komen zeker nog eens terug bij panorama Sousberg en kunnen iedereen aanbevelen al kies je voor een B&B vlakbij Valkenburg dan bezorgen Herman en Nicole je een heerlijke vakantie! Bedankt.
Beste Herman en Nicole
Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid .
De kamer was prachtig en super schoon het uitzicht adembenemend en het ontbijt overheerlijk.
De B&B ligt dicht bij het bruisende centrum van Valkenburg en is goed te bereiken te voet maar ook met het openbaar vervoer dat voor de deur stopt.
Wij komen zeker nog eens terug bij panorama Sousberg en kunnen iedereen aanbevelen al kies je voor een B&B vlakbij Valkenburg dan bezorgen Herman en Nicole je een heerlijke vakantie!
Bedankt.... Sluiten
Yvonne & Jan Yvonne & Jan schreef op 27 april 2016
Beste Herman en Nicole, Zaterdags een vriendelijke en gastvrije ontvangst en op zondagochtend een heerlijk ontbijt. Wij hebben genoten van dat ene nachtje bij jullie in de B&B. Heerlijk geslapen onderaan de Sousberg zodat we goed uitgerust waren voor de Koning van Spanje op zondag. Wij zijn het er beiden over eens dat dat ene nachtje het tekort was en dat we zeker terugkomen om de omgeving verder te verkennen te voet en op de fiets. Veel succes de komende periode! Groeten, Yvonne & Jan
Beste Herman en Nicole,

Zaterdags een vriendelijke en gastvrije ontvangst en op zondagochtend een heerlijk ontbijt. Wij hebben genoten van dat ene nachtje bij jullie in de B&B. Heerlijk geslapen onderaan de Sousberg zodat we goed uitgerust waren voor de Koning van Spanje op zondag.

Wij zijn het er beiden over eens dat dat ene nachtje het tekort was en dat we zeker terugkomen om de omgeving verder te verkennen te voet en op de fiets. Veel succes de komende periode!

Groeten,
Yvonne & Jan... Sluiten
Michiel & Margriet Michiel & Margriet schreef op 25 april 2016
Herman en Nicole, Heel hartelijk dank voor het verblijf in jullie B&B. We hebben ons erg thuis gevoeld door jullie enorme gastvrijheid. De B&B is prachtig opgeknapt en de bedden liggen perfect. We waren optimaal voorbereid voor de Koning van Spanje Trail. Alle drie hebben we daar heerlijk gelopen. Ruud en Margriet op de 22 km, genoten van het parcours en de entourage. Michiel op de 37k waar hij na 32 km de man met de hamer tegenkwam. De laatste 5 km waren toen wel erg pittig. Toch was het een enorm leuke weekend en daar heeft jullie B&B zeker aan bijgedragen. Dankjulliewel! Groetjes uit Schoorl
Herman en Nicole,

Heel hartelijk dank voor het verblijf in jullie B&B. We hebben ons erg thuis gevoeld door jullie enorme gastvrijheid.
De B&B is prachtig opgeknapt en de bedden liggen perfect. We waren optimaal voorbereid voor de Koning van Spanje Trail. Alle drie hebben we daar heerlijk gelopen. Ruud en Margriet op de 22 km, genoten van het parcours en de entourage. Michiel op de 37k waar hij na 32 km de man met de hamer tegenkwam. De laatste 5 km waren toen wel erg pittig. Toch was het een enorm leuke weekend en daar heeft jullie B&B zeker aan bijgedragen.

Dankjulliewel!

Groetjes uit Schoorl... Sluiten
Ben en Trees Ben en Trees schreef op 22 april 2016
Hoi Herman en Nicole. We hebben genoten in jullie mooie B&B, heel gastvrije ontvangst met lekkere koffie en een mooie kamer. Een lekker ontbijt voor dat we aan de mooie wandeling konden beginnen. Prachtige locatie en we komen zeker nog eens terug. Groetjes Ben en Trees
Hoi Herman en Nicole.

We hebben genoten in jullie mooie B&B, heel gastvrije ontvangst met lekkere koffie en een mooie kamer. Een lekker ontbijt voor dat we aan de mooie wandeling konden beginnen. Prachtige locatie en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes
Ben en Trees... Sluiten
Henk en Rikie Rutter Henk en Rikie Rutter schreef op 19 april 2016
Zeer gastvrije ontvangst met een heerlijke kop koffie. Herman en Nicole zijn erg enthousiast. Goede schone kamer. Heerlijk en goed verzorgd ontbijt en een prachtig uitzicht op de Limburgse heuvels. Een echte aanrader en we komen zeker nog een keer terug! Hartelijke groeten, Henk en Rikie
Zeer gastvrije ontvangst met een heerlijke kop koffie.
Herman en Nicole zijn erg enthousiast.
Goede schone kamer. Heerlijk en goed verzorgd ontbijt en een prachtig uitzicht op de Limburgse heuvels.
Een echte aanrader en we komen zeker nog een keer terug!
Hartelijke groeten,
Henk en Rikie... Sluiten
Annie Verboom Prikken Annie Verboom Prikken schreef op 18 april 2016
We hebben een geweldig fijn weekend gehad. Wat een warme en hartelijke mensen. Keurige kamers, heerlijk ontbijt. Prima bedden en prachtig uitzicht en dito omgeving. Al weer geboekt voor volgend jaar. Bedankt voor de warme ontvangst en heel veel sukses. Groet Annie en Wolter
We hebben een geweldig fijn weekend gehad. Wat een warme en hartelijke mensen.
Keurige kamers, heerlijk ontbijt. Prima bedden en prachtig uitzicht en dito omgeving. Al weer geboekt voor volgend jaar.
Bedankt voor de warme ontvangst en heel veel sukses.
Groet Annie en Wolter... Sluiten
Mike & Sandra Mike & Sandra schreef op 12 april 2016
Het gevoel dat je thuis in een warm bad stapt........dat dus!! Gastvrij, vriendelijke en gezellig. Bedden en kamers zijn top en het ontbijt is erg uitgebreid. Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, Sandra & Mike
Het gevoel dat je thuis in een warm bad stapt........dat dus!!
Gastvrij, vriendelijke en gezellig. Bedden en kamers zijn top en het ontbijt is erg uitgebreid.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes,

Sandra & Mike... Sluiten
Twan en Jose Twan en Jose schreef op 30 december 2015
Fijn ontvangst door Herman en Nicole. Super gastvrij en enthousiast. Goede kamer met zitje en tv en geweldig uitzicht. En s' morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt. B&B ligt lekker centraal en Valkenburg ligt op maar 3 km afstand. Absoluut een aanrader en wij komen zeker nog eens terug. Groetjes en tot ziens! Jose en Twan
Fijn ontvangst door Herman en Nicole. Super gastvrij en enthousiast. Goede kamer met zitje en tv en geweldig uitzicht. En s' morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt. B&B ligt lekker centraal en Valkenburg ligt op maar 3 km afstand. Absoluut een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.

Groetjes en tot ziens!
Jose en Twan... Sluiten
ronald en lianne ronald en lianne schreef op 29 december 2015
Samen een weekendje uit was een geweldige ervaring bij Herman en Nicole ! perfecte ontvangst met een kop koffie ! goede service en een perfecte kamer met goede bedden en een geweldig uitzicht hadden we smorgens vroeg. leuk mensen en zeer gastvrij !!! zekers voor herhaling vatbaar !.. Groetjes Ronald en Lianne
Samen een weekendje uit was een geweldige ervaring bij Herman en Nicole !
perfecte ontvangst met een kop koffie ! goede service en een perfecte kamer met goede bedden
en een geweldig uitzicht hadden we smorgens vroeg. leuk mensen en zeer gastvrij !!!
zekers voor herhaling vatbaar !..

Groetjes Ronald en Lianne... Sluiten
De drie zussen De drie zussen schreef op 27 december 2015
We zijn hartelijk ontvangen met een bakje koffie en een gezellig praatje. Op de kamer was een bed bij geplaatst wat prima ging. Wel was het zitje weggehaald maar dat ging goed, overdag waren we weg en 's avonds zaten we gewoon op bed. ( de stoelen stonden er overigens nog) We zijn via bed and breakfast .nl hier gekomen. we zochten overnachting om de kerstgrotten te bezoeken maar liever niet in een hotel in de stad. De b en b heeft een geweldig uitzicht! We hebben het erg naar ons zin gehad bij jullie. Jullie zijn zeer gastvrij. Het was een nette kamer en douche. Uitgebreid ontbijt in een gezellige ontbijtkamer. het lijkt ons erg leuk om een keer in de zomer te komen zodat we lekker op het terras kunnen zitten, wandelingen maken of met een scooter de omgeving te zien, die is zeker de moeite waard! Hartelijke groeten uit Hazerswoude/Boskoop
We zijn hartelijk ontvangen met een bakje koffie en een gezellig praatje. Op de kamer was een bed bij geplaatst wat prima ging. Wel was het zitje weggehaald maar dat ging goed, overdag waren we weg en 's avonds zaten we gewoon op bed. ( de stoelen stonden er overigens nog) We zijn via bed and breakfast .nl hier gekomen. we zochten overnachting om de kerstgrotten te bezoeken maar liever niet in een hotel in de stad. De b en b heeft een geweldig uitzicht! We hebben het erg naar ons zin gehad bij jullie. Jullie zijn zeer gastvrij. Het was een nette kamer en douche. Uitgebreid ontbijt in een gezellige ontbijtkamer.
het lijkt ons erg leuk om een keer in de zomer te komen zodat we lekker op het terras kunnen zitten, wandelingen maken of met een scooter de omgeving te zien, die is zeker de moeite waard!
Hartelijke groeten uit Hazerswoude/Boskoop... Sluiten
Desiree Groot-Engelsman Desiree Groot-Engelsman schreef op 30 november 2015
Beste Herman en Nicole, We hebben een fantastisch weekend gehad. Was veel te snel weer voorbij. Na de hartelijke ontvangst op vrijdag met koffie en leuk startgesprek. Hebben wij na aanraden van jullie heerlijk en goed gegeten bij de buren Henk en Roos( buurtcafé) niet te duur. De kamer goed verzorgd net als de badkamer. Het ontbijt de volgende morgen goed verzorgd en een mooi fantastisch uitzicht op de berg en landschap. We zijn toen wandelend naar Valkenburg gegaan voor bezoeken van de kerststad. We hadden goed weer dus dat zat mee. Later hadden jullie nog tips voor wandelroutes en evt bezoeken van Maastricht per auto of trein of per auto naar Aken. Kortom we hebben voor een redelijke normale prijs twee nachtjes met ontbijt van jullie B&B genoten en vinden het zeker voor herhaling vatbaar. Tegen die tijd hopen wij dat jullie alles aan jullie B&B hebben kunnen doen en maken zoals jullie in gedachten hebben. Jullie zijn nu al goed bezig en op weg en het kan in principe alleen nog maar beter worden. Een dikke verdiende NEGEN van ons uit Zaandijk. Paul en Desiree Groot.
Beste Herman en Nicole,
We hebben een fantastisch weekend gehad. Was veel te snel weer voorbij. Na de hartelijke ontvangst op vrijdag met koffie en leuk startgesprek. Hebben wij na aanraden van jullie heerlijk en goed gegeten bij de buren Henk en Roos( buurtcafé) niet te duur. De kamer goed verzorgd net als de badkamer. Het ontbijt de volgende morgen goed verzorgd en een mooi fantastisch uitzicht op de berg en landschap. We zijn toen wandelend naar Valkenburg gegaan voor bezoeken van de kerststad. We hadden goed weer dus dat zat mee. Later hadden jullie nog tips voor wandelroutes en evt bezoeken van Maastricht per auto of trein of per auto naar Aken. Kortom we hebben voor een redelijke normale prijs twee nachtjes met ontbijt van jullie B&B genoten en vinden het zeker voor herhaling vatbaar. Tegen die tijd hopen wij dat jullie alles aan jullie B&B hebben kunnen doen en maken zoals jullie in gedachten hebben. Jullie zijn nu al goed bezig en op weg en het kan in principe alleen nog maar beter worden. Een dikke verdiende NEGEN van ons uit Zaandijk. Paul en Desiree Groot.... Sluiten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.