Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Panoroma Sousberg B&B beschikt over 5 ruime en mooi gemeubileerde, rookvrije 2-persoonskamers in een landhuis, gebouwd in een quasi Oostenrijkse stijl.

De kamers liggen op de begane grond aan de achterzijde van het landhuis en beschikken ieder over hun eigen externe toegang vanuit het tuinterras.

De gehele B&B kan ook volledig worden gehuurd als vakantiewoning. Als vakantiewoning heb je niet alleen de beschikking over de B&B kamers maar ook over de ontbijtruimte, woonkamer en keuken. De prijzen zijn ook te vinden via boeken van een B&B kamer.

Onze Bed & Breakfast beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor het veilig stallen van fietsen is een ruime, gesloten berging beschikbaar.

 

 

Panorama Sousberg, moderne, comfortabele slaapkamers

De rookvrije kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, TV en beschikken allemaal over een eigen zitje, grenzend aan de grote tuin van ca. 1500 m2 en met vrij uitzicht op de achterliggende Limburgse heuvels.

Het terras is op de zuidzijde gelegen. Hier kunt u onder het genot van een uniek uitzicht ongestoord relaxen en lekker bijkomen van uw ontdekkingstochten in de omgeving. 

Een uitgebreid ontbijt serveren wij in het gezellig ingerichte en sfeervolle gastenverblijf.

 

 

 

Geniet van ons grote terras en ligweide met een onbetaalbaar uitzicht.

Gezelligheid troef