• 0031 - 6 - 5041 7629
  • info@panoramasousberg.nl

Over ons

Wij zijn Herman en Nicole Rongen. Wij zijn Panorama Sousberg. Wij stellen ons kort aan jullie voor….

Herman (55) is geboren en getogen in het Noord Limburgse kerkdorpje aan de maas Blitterswijck (Venray) en heeft 30 jaar geleden samen met zijn twee broers de boomkwekerij van zijn vader overgenomen. Hij heeft zelf twee zonen Stan (23) en Sjors (20). Stan heeft zijn plaats in het familiebedrijf overgenomen waar Herman ontzettend trots op is. Hij kan daardoor met een goed gevoel zijn levenswerk en leven in Blitterswijck achterlaten.

Nicole (53) is geboren in Amstenrade, een klein plaatsje op 20 km afstand van Schin op Geul. Zij hebben elkaar 10 jaar geleden leren kennen en zijn niet lang daarna samen in Blitterswijck gaan wonen. Omdat haar hart altijd in het zuiden is gebleven heeft zij haar baan als personeels-functionaris in Zuid Limburg (Geleen) nooit kunnen opgeven en pendelde zij dagelijks (160 km/dag) tussen Geleen (Chemelot) en Blitterswijck op en neer.

Vanaf het begin van onze relatie was het onze droom om ooit samen een B&B te beginnen en daarom vonden we het de hoogste tijd om het roer om te gooien…. Het was daarnaast de kans voor Nicole om weer terug te keren naar haar roots … het prachtige Zuid Limburg.

 

Vriendelijk groetend,

Herman en Nicole Rongen